Nagykövet

Kis Viktória

Kis Viktória, vagy ahogy motoros berkekben mindenki ismeri: Wicca 13 évesen, bátyja buzdítására kezdett el motorozni, míg a pályamotorozás rejtelmeit Papp Lászlótól tanulta el, 16 évesen, egy 250 köbcentis Kawasakin. Versenyszerűen 2010-ben kezdett el motorozni egy 1000 köbcentis Kawasaki ZX10-es nyergében, de a versenysport cseppet sem volt ismeretlen a számára, hiszen előtt nyolc éven át díjugratott. A motorozásnak rengeteget köszönhet. A versenyekre való felkészülés rendszert hozott az életébe, megtanulta, mit jelent a kitartás, a célokért való küzdelem, hogy kemény munkával igenis valóra válhatnak az álmaink. Ezt szeretné átadni minden motoros családtagnak és a „civileknek” egyaránt.

Kamarás Iván

Jászai Mari-díjas magyar zenés, prózai és filmszínész. 2009 óta ingázik Magyarország és az Egyesült Államok között. Hobbija a sport és a testedzés. Sokféle ágát művelte a gyógytornától a pilatesen keresztül a jógán át, a bokszig, vagy épp biciklizett, falat mászott, Amerikában pedig rendszeresen szörfözikgörkorcsolyázikúszik is. Nyolc évig kempózott is, amiben eljutott az instruktori szintre és edzésprogramot is írt. 2014-ben „Formabontó Kamarás Ivánnal” címmel 16 részes fitneszműsort készített Ács Zoltán sportszakmai vezetővel. Másik hobbija a motorozás, amit huszonhárom évesen kezdett el, és a mai napig töretlenül rajong a motorokért. Az Egyesült Államokban is csak motorral közlekedik.

Müller Attila

Magyar színész, műsorvezető, modell, zenész.6 évig kajakozott és 8 évig atletizált. Kedvence a capoeira, de emellett rendszeresen fut, úszik és bringázik. Szenvedélye a motorozás, és az Xbox. Természetesen az extrém sportok sem maradhatnak ki az életéből: falmászás, snowboard szerepel eddig a listán, de folyamatosan keresi az új kihívásokat... „A motorozás számára egy életérzés, a szabadság jelképe. Amikor a gépre száll, megszűnnek a gondok, a hétköznapi problémák. Ezt a pozitív érzést szeretné átadni a lehető legtöbb embernek, és a motoros család többi tagjával együtt segíteni.

A nagyköveteink célja, hogy közösségi összefogással mindenhol segítsen, ahol tud. Legyen az egy fontos társadalmi ügy vagy éppen egy váratlan esemény.

Csatlakozz hozzánk!

Karitatív munkáddal jobbá teheted a világot! Mndemellett elküldjük Neked ajándékba a MOL Motoros Family Green Kártyát, amellyel számtalan kedvezményt vehetsz igénybe.